Hlavní obsah
Článek

Málokdo by si dovedl představit konec roku bez kalendáře Andrey Verešové (43). Letos jich držitelka titulu Miss Slovensko 1999 nafotila hned několik. Za zmínku rozhodně stojí ten poslední, který je složený z černobílých fotek Jana Tůmy.

Verešová v něm dokázala prodat šarm, okouzlující krásu, ale i svá prsa. Cílem tvůrčího týmu bylo zachytit ženu v celé její kráse a tu svou Verešová beze studu předvedla na odvážných snímcích. Na většině fotografií krásku zahaluje jen nevelký kus látky.

„Matka příroda mi nadělila hezký obličej, ale o tělo se musíte starat. Nic není zadarmo, ani má postava. Tu si pravidelně udržuji jógou a masážemi,“ říká modelka. „Jan Tůma je velmi talentovaný fotograf a jsem ráda, že jsem se v něm opět nezklamala. Fotit kalendář dle vzoru Pirelli pro mě byla obrovská výzva, ale hlavně čest. Pod taktovkou Honzy vznikly umělecké snímky, na které jsem pyšná,“ uvedla Verešová.

Fotograf Jan Tůma se držel stejného konceptu, jako je Pirelli. Na snímcích se snažil zachytit čistou krásu a dokázal, že nahota je krásná a přirozená věc, pokud se s ní nakládá s citem. „Nechtěli jsme, aby šlo o něco prvoplánového a to se snad podařilo,“ říká Tůma, jehož stránky v kalendáři poctila Verešová již po několikáté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám