Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nekorunovanou královnou českých sjezdovek. Andrea Verešová (43) se na svazích blýskla v pozlaceném vázání, v kombinéze vyšívané zlatou nití, se vzory leoparda a papoušků, nebo dokonce s lyžemi zdobenými pštrosím peřím. Není ale občas zavazující být vždy tou nejkrásnější?

„Nejraději bych jen lyžovala a užívala si hory a byla inkognito, ale ono to někdy nejde. Lidi zajímá, co mám na sobě, protože jsem modelka, je to součást mojí profese a budu vždy v něčem novém a zajímavém. Je fajn, že můžu udávat módní trendy i na lyžích a na horách,” nechala se slyšet modelka.

Andrea uvedla, že důvody zaujmout při lyžování jsou i praktické. „Zimní móda je bohužel často hrozně nudná, všichni nosí černou a šedou. Já si myslím, že hory a lyže si vyžadují pestré barvy, které ti dodávají energii a temperament. Zároveň jsi velmi dobře vidět, z důvodu bezpečnosti,” říká Andrea Verešová.

Související témata:
Svah

Reklama

Další články

Načítám