Hlavní obsah
Článek

Ski opening Špindlerova Mlýna by nebyl první velkou společenskou událostí českého Aspenu, kdyby chyběla Andrea Verešová (43) v nějakém neskutečném modelu. Už poněkolikáté jsme si říkali, že nemá čím překvapit, ale opak byl pravdou. Andrea bude letos svahy brázdit ozdobená pštrosím peřím!

"Firma, která mne obléká už deset let, pokaždé něco nového připraví a vymyslí. Člověk už si myslí, že se nic nového vymyslet nedá, ale oni to dokáží," řekla Super.cz Verešová. "Minulý rok to byl sněžný leopard a letos jsem opeřená. Takže mám outfit ozdobený pštrosím peřím, a dokonce ho mám i na lyžích. O ty lyže se tedy trochu bojím, aby to na nich vydrželo," předvedla neuvěřitelný model, z nějž jen limitované lyže stály 100 tisíc korun a na zbytek vybavení by padla další stovka.

Andrea však pouze nezdobí u après ski baru, ale doopravdy lyžuje. "Děti jezdí na snowboardu, ale já zůstávám věrná lyžím. Jsou skvělé sněhové podmínky a strašně mě to baví. A peří ještě drží," byla nadšená a zmizela směrem na lanovku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám