Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halloween se sice slavil již poslední den v říjnu, v Plzni si ale tento anglosaský svátek připomněli až minulý týden. Jednou z hlavních hvězdou večírku, který byl zároveň oslavou narozenin místní kliniky krásy, se stala modelka Andrea Verešová (43) v kostýmu Angeliky, markýzy andělů v zombie podobě.

„Postava Angeliky je pro mě ztělesněním čisté krásy a celkově šedesátá léta byla úchvatná,“ řekla Verešová poněkud nešťastně. Slavné filmy sice vznikly v 60. letech minulého století, ale jejich děj se odehrává o něco dříve, řekněme o pár století (v 17. století). Ale zpět do současnosti.

„Když mě kamarádka pozvala, slíbila jsem jí, že i letos zvolím originální kostým. K dokonalosti mě pak na místě dotvořily profesionální maskérky,“ dodává Andrea.

Všechny přítomné zajímalo, kde má božská markýza svého hraběte Joffreyho de Peyraca. Na akci měl tradičně doprovodit Andreu manžel, ale ten bohužel onemocněl a tak doprovod modelce dělala pořadatelka akce v roli sexy herečky Marilyn Monroe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám