Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) není rozhodně jedinou sportovní nadšenkyní v rodině. Není žádným tajemstvím, že její manžel Daniel Volopich se věnuje posilování a stejně jako známá modelka udržuje kult těla.

Dnes se Andrea prostřednictvím sociální sítě Instagram pochlubila zbrusu novým videem, na kterém s manželem doma v Plzni dovádí na bruslích, lépe řečeno ona má na nohách brusle a její muž se odvážně projíždí na skateboardu. Bart Simpson by vedle známého plzeňského právníka bledl závistí.

Modelka se rozhodla využít situace a kromě videa umístila na internet také společnou fotku s manželem. Je totiž známo, že na rozdíl od Andrey je Daniel velmi plachý a nejenže se nerad fotí, ale například ze zásady neposkytuje rozhovory. „Jedna z mála fotografií s mým manželem. Těsně před tím, než utekl,” komentovala Andrea s úsměvem snímek a dále dodala: „On se nerad fotí, ale nemůžu ho nutit, vždyť to není součást jeho profese.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám