Hlavní obsah
Článek

Herečka a blogerka Nikol Kouklová se odhalených modelů nebojí. Manželka Karla Heřmánka mladšího na sebe upoutala pozornost už na narozeninové oslavě Andrey Verešové (43), když byla oblečená odvážněji než samotná oslavenkyně.

Zatímco tam předvedla bujný dekolt, na přehlídku Beaty Rajské si vzala pro změnu kratinký top, ve kterém předvedla bříško jako by chtěla konkurovat přítomným modelkám. "Ne, to zase ne. Jako ony se nehlídám, takže nedostatky se najdou," mínila.

"Jsem taková ostuda, moc se neudržuju. V životě jsem nedržela žádnou dietu, jediný můj trénink je dobíhání tramvaje a chození po městě," přiznala. "Ale říkala jsem si, že už je na čase něco dělat. Třeba začít třeba běhat, protože metabolismus a spalování není nekonečné," domnívá se.

Nikol loni v Karlových Varech trávila líbánky, letos má rok od svatby. Jak to s manželem oslaví? "Na dovolené jsme ještě nebyli. Přemýšleli jsme o Nepálu, ale tam teď není vhodné období, takže to padne asi na Norsko nebo Island. Tam se budu muset obléknout o něco víc," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám