Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jarní edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku se dá považovat za zahájenou. Módní magazín Harper’s Bazaar ve středu uspořádal zahajovací koktejl párty a na večírek do kavárny Cafe Cafe dorazily respektované osobnosti módního světa a známé tváře.

Hned při příchodu zaujala Andrea Verešová (43). Ta poutala pozornost odvážně řešeným kalhotovým kompletem od designéra Lukáše Lindnera. „Jsem ráda, že jsem mohla podpořit místní návrháře, cítila jsem se v tomhle modelu báječně,” říká Verešová a jedním dechem dodává: „Myslím si, že na zahájení týdne módy je povoleno se odvázat. K takovým akcím to prostě patří. Člověk si může užít oblečení, které se běžně nenosí.”

Právě proto Andrea doplnila šedivý celek oranžovou koženou vestou s křiváckými klopami. „K tomuto kompletu byla určená šedivá a oranžová vesta, já jsem sáhla po té veselejší barvičce. Vždyť už se blíží jaro,” vysvětluje svou volbu Andrea Verešová.

Reklama

Další články

Načítám