Hlavní obsah
Článek

Druhý nejprestižnější ples letošní sezony, tradiční Česko-Slovenský v Obecním domě, byl celebritami nazdobený skoro více než Ples v Opeře. Právě ten si nechala kvůli jarním prázdninám svých dětí ujít Andrea Verešová (43). Česko-Slovenský ale už nikoli. Oslňovala v róbě od své plzeňské kamarádky, v níž odhalila téměř vše.

„Měla jsem na výběr dvoje šaty, ty druhé byly decentnější a usedlejší, zatímco tyhle na mne působily dojmem jako jaro,“ řekla Super.cz Andrea.

Nejdražšími šperky se ovšem nepochlubila ona, ale její jmenovkyně Andrea Kalivodová, přičemž kousky, jimiž ozdobila dekolt a uši, vyšly na čtyři milióny korun.

Mile nás potěšila moderátorka plesu Gabriela Partyšová (45), protože tentokrát byl její model skutečně originál, ušitý pouze pro ni návrhářem Lukášem Macháčkem.

A hodně nás, a tady nemůžeme říct, že mile, překvapila také zpěvačka Celeste Buckingham (28) v róbě jako rozkvetlá louka. Model to byl hodně netradiční, ovšem horší bylo, že odhalil zpěvaččino velké tetování na zádech. Možná se její stylistka měla poradit s filmaři, kteří se starají o Angelinu Jolie, a vědí, jak (ne)viditelnost kérek vyřešit.

Vrcholem mezi příchody večera byl společný nástup Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka. Ti dva dávali na odiv, že své domácí trable, rozvod i Felixovu milenku už hodili za hlavu, a pózovali v objetí a s polibkem.

Reklama

Další články

Načítám