Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) vzala poprvé v životě na módní přehlídku své děti, syna Daniela a dceru Vanessu. Maminku tak její děti viděly v premiéře v roli modelky na módní show návrhářky Natali Ruden. A zrovna na módní show, kdy měla Andrea co dělat, aby se nesesunula k zemi. Mohla za to dlouhá vlečka.

"Zapletly se mi boty do dlouhé vlečky. Někdy je to náročné a i po tolika letech musí být člověk obezřetný. Bylo to jen tak tak, abych nespadla," přiznala Super.cz Verešová. V minulosti už jednou na mole upadla.

"Stalo se mi to, když jsem v Itálii předváděla pro Chanel. Karl Lagerfeld mi dal dlouhé šaty s vlečkou, nikdy jsem takové neměla a šla jsem k zemi. Měla jsem vyvrtnutý kotník, musela jsem ukončit fashion week a jela jsem domů. Dodnes mám doma i ortézu, kterou jsem měsíc nosila," prozrazuje Verešová.

A jak se líbila jejímu synovi Danielovi maminka na přehlídkovém mole? "Maminka byla pěkná. Měla krásný šaty na konci, ty velké modré. Akorát se mi moc nelíbilo, jak tam zakopávala," dodal Daniel Volopich mladší a Andreu pořádně rozesmál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám