Hlavní obsah
Článek

Určitě to všechny myslely dobře, ale smůla, z ostudy by si ušily kabát, možná ale i rovnou základ nového světadílu! Super.cz pro vás vybral několik případů, které ukazují, že trapasy nechodí po horách, ale po více či méně známých Češkách!

Asi nejvíc vysmívaná byla loni Olga Lounová (43), zpěvačka, která sice pěje dobře, ale rozhodně nepatří mezi první ligu v Česku. Přesto se rozhodla uspořádat semináře o tom, jak se stát hvězdou. Na místě chtěla radit vyhaslým celebritkám a pochlubit se jim svými styky, z čehož se stal celonárodní vtípek. Olze se smály opravdu desetisíce lidí a její iniciativu pohřbily tak, že ji po nepomáhající cenzuře raději úplně zrušila. A později dokázala, že vlastně branži, o které chtěla poučovat jiné, vůbec nic neví.

Nová kometa šoubyznysu Eva Perkausová (30), které někteří posměšně říkají Pravdomluvná, měla také dost divoký rok (určitě se k němu na Super.cz ještě vrátíme), na největší ostudu si ale asi zadělala ve chvíli, kdy se na sociální síti pustila do vraždění české gramatiky.

To jiná moderátorka, Daniela Písařovicová, se sama pochlubila tím, čím se ztrapňuje.

Ošklivý knokaut mířil na Ivanu Gottovou, když ji producentka muzikálu Přízrak Londýna Ema Krahulíková označila za tu, která dělá Karlu Gottovi obrovskou ostudu. A tak do tohoto seznamu také patří.

Pak tu máme dvě modelky, které se dostaly coby herečky na televizní obrazovky, ale pohořely. Řeč je o Andree Verešové (43) v krminálce Místo zločinu a o Miss World 2006 Táťáně Kuchařové (36), které se ukázala s Jiřím Mádlem ve velmi rozpačité komedii Správnej dres. U obou naši čtenáři v anketách rozhodli, že by se raději měly držet modelingu.

Takové menší módní faux pas se podařilo Evě Herzigové a partnerce herce Stanislava Majera Kateřině Klausové. Obě si na sebe na prestižní události vzaly šaty, které jsme už někde na někom viděli. Kateřina ostatně na úplně stejné akci (jen jiný den) vypadala jako kopírka někoho jiného hned dvakrát. Módní přešlap se povedl moderátorce Českých lvů Lucii Výborné. Podle mnohých vypadala, jako by na sobě měla červený spacák.

Nakonec jsme si nechali trojici „ostudnic“, které mezi známé nepatří, prošly ale reality show a dopustily se šílených trapasů. Řeč je o čtyřicátnici s outfitem dvacítky, která se v Talentu zesměšnila zpěvem i tancem,  o nechutném alkoholismu paní Gábiny z Výměny manželek, nebo o Věře ze stejného pořadu, k níž dorazila sociálka, navíc se ztrapnila v SuperStar.

Byl to ale plodný rok, že?

Reklama

Další články

Načítám