Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny nezačaly jen dětem školou povinným, ale i hercům v nekonečných seriálech. Na dovolenou vyrazila i Andrea Růžičková (39). Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 odcestovala s manželem Mikolášem Růžičkou a synem Tobiášem do Řecka na ostrov Paros.

Začátek dovolené byl podle všeho lehce dramatický. Rodince příliš nepřálo počasí. „I když nás včera a dnes ráno skoro odfouklo, modlili jsme se, celá rodina... A ono to bylo vyslyšeno. Teď už i naše dítě dokáže stát na vlastních nohách,” komentovala jednu z prvních zveřejněných fotek z dovolené Andrea a dále obdivovala krásy ostrova: „Je to tady báječný, nikde nikdo, malé bílé kykladské domečky, jeden obchod poblíž, jeden lounge bar, kytky, písek, čisté moře.“

Růžičková si pochvalovala, že k moři stihla s rodinou vyrazit ještě před oficiálním začátkem sezóny. „Možná to někomu přijde neatraktivní, ale nás prostě baví místa, kde je málo lidí, kde si to tak nějak žije po svém. Všichni jsou tady milí a opět se utvrzujeme v tom, že Řecko je přirozeně baby friendly,” radovala se Andrea.

Herečce se podařilo dokonale se zrelaxovat. „Je to ta správná dovolená... Máme v hlavě úplně prázdno. Vše, co tam bylo, nám vyfoukal vítr,” komentovala na Instagramu Andrea Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám