Hlavní obsah
Článek

Ve společnosti ji vídáme jen sporadicky. Je to logické, vždyť Andrea Růžičková (39) teprve před dvěma měsíci přivedla na svět svého prvního syna Tobiáše. Oblíbená seriálová herečka zavítala na představení nového pudru a působila velmi svěže a odpočatě. Její vzhled neměli na svědomí kosmetické produkty, ale samotné mateřství.

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě byla prý věčnou hledačkou smyslu života. A právě až mateřství jí odpovědělo na spoustu nezodpovězených otázek. „Abych to tak shrnula. Třicet tři let jsem řešila vesmír, hmotu, nehmotu, a teď mám ten smysl života doma. Najednou mi přišla odpověď na všechny filozofické otázky.

Herečka, známá spíše pod dívčím jménem Kerestešová, vypadá během mateřství opravdu výborně. A to skoro vůbec nespí. „Najednou mám pocit, že lidské tělo dokáže neuvěřitelné věci. Nemyslím tím pouze to, že člověk vynosí dítě, že se spustí mléko a spoustu jiných zázračných biologických pochodů. Ale divím se i tomu, že poslední dva měsíce spím jen dvě hodiny denně,” říká Andrea.

Andrea se soustředí hlavně na miminko. „V době kojení cítím, že méně přemýšlím. Mám takové mentální prázdniny. Příroda to uměla zařídit dobře, protože na produkci mléka je to potřeba,” vysvětluje Andrea.

Reklama

Další články

Načítám