Hlavní obsah
Článek

Nepříjemné natáčení má za sebou herečka Andrea Růžičková (39). V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 byla předepsaná scéna, v níž se primář Mára pokusí znásilnit Mariku Lukáčovou, již ztvárňuje. A přestože na ni její kolega Robert Jašków bral ohledy, dobře jí z toho nebylo. Psychicky ani fyzicky.

„Aby usvědčila zákeřného primáře Leoše Máru z braní drog, rozhodne se krásná lékařka Marika použít ženské zbraně. To se jí ale dnes večer stane osudným. Maričiny svůdné šaty, laškovné pohledy a Márův vztek vykonají své. Primář nad sebou ztratí kontrolu a ukáže, jak brutální dokáže být,“ píší z Novy ke scéně.

Z jejího natáčení si Růžičková odnesla mimo jiné svalovou horečku. „Po téhle scéně jsem měla svalovici. I když byl Robert velmi ohleduplný a po každém záběru se ujišťoval, jestli mě nezmáčkl moc, tím, jak jsem se bránila, jsem používala zřejmě jiné svaly, než jsem zvyklá, a potom mě všechno bolelo,” uvedla Andrea. „Nebylo to příjemné. I když jsme byli na každém pohybu domluvení a samozřejmě jsem věděla, že to není skutečné a soustředila jsem se na to, abych to dobře zahrála, tak mi z toho nebylo vůbec dobře,” dodala Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám