Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zabalila kufry, usmažila řízky a vyrazila k moři. Andrea Pomeje (35) už nemohla vydržet studené jarní počasí a s partnerem Petrem se rozhodli na pár dní odjet do Chorvatska. Dovolenou za hranicemi si dýdžejka nemůže vynachválit a stejně tak i její fanoušci, kterým se pochlubila fotkou v plavkách.

Pomeje se může chlubit výstavní figurou, kterou má darem od pána Boha. Brunetka totiž stále tvrdí, že pro dokonalé křivky takřka nic nedělá. „Současná doba a lockdown nedělají hezká těla. Já necvičím a stravu si taky příliš nehlídám,“ svěřila se Super.cz nedávno Andrea, která rozhodně kila nemusí řešit.

Dokázala to i fotkou v plavkách. Černý šňůrkový model by si mohl dovolit jen málokdo. Andrea si krásné počasí a koupání v moři užívá na Istrii a není tam naposledy. Do Chorvatska se vydala pracovně, v létě ji za hranicemi čeká hned několik vystoupení, kdy se po více než roce opět objeví za mixážním pultem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám