Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z fleku by mohla konkurovat modelkám. Andrea Pomeje (35) je sice už několik let především dýdžejka, objektivy fotoaparátů ji mají ale stejně rády jako hudební stage a klub plný fanoušků. Hraní se poslední rok kvůli pandemii věnovat nemůže, a tak si opět odskočila k focení.

„Když jsem se po půl roce rozhoupala, bylo jasné, že budu fotit s Martinem Šebestou. Už ho beru jako svého dvorního fotografa. Je s ním skvělá spolupráce a vím, že to vždy dopadne skvěle,“ svěřila se Super.cz Andrea, které se nejdřív před objektiv nechtělo. Po měsících doma a bez cvičení se na to necítila.

Nutno říct, že obavy byly zbytečné. Andrea vypadá skvěle nejen ve stříbrném kompletu s vysokými kozačkami, ale i v koženkových kalhotách a zlaté halence. Nejodvážnější model však oblékla na společné fotky s partnerem. „Myslela jsem si, že ho budu přemlouvat, a tím, že je to takový freestyle a bylo to narychlo, tak řekl, že do toho jde,“ řekla nám Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám