Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože tvrdí, že před objektivem ji přemáhá stud, doma tomu tak rozhodně není. Andrea Pomeje (35) se může chlubit božským tělem, čehož si dobře vědoma. A když zrovna nemá naplánované focení s profesionálem, zvěční své dokonalé křivky před zrcadlem sama.

Snímkem se pak čas od času pochlubí i na sociální síti a fanoušci jen šílí. Její zálibou jsou v poslední době snímky z koupelny v novém domě, kde se fotí před zrcadlem. S obdivovateli už DJka sdílela obrázky nejen v krajkovém prádle, ale třeba i v rajcovním modelu, který odhaloval její vnady.

Ty si nechala sexy brunetka a vdova po Jiřím Pomeje (35) v zimě loňského roku kvůli zdravotním komplikacím upravit. A nutno říct, že by byla škoda, kdyby svůj bujný dekolt schovávala do roláků. Při pohledu na její štíhlou figuru ve svůdném prádle je až k podivu, že pro svou postavu, kromě pravidelného detoxu, vlastně takřka nic nedělá. No posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám