Hlavní obsah
Článek

Má za sebou už druhou operaci prsou. Ne, že by Andrea Pomeje (35) byla natolik marnivá nebo toužila po rozměrech poprsí hereček z filmů pro dospělé. Podruhé musela vdova po herci a producentovi Jiřím Pomejem (†54) pod kudlu ze zdravotních důvodů.

„První operaci jsem absolvovala před sedmi lety. Nic mě nebolelo, tak jsem řídila z nemocnice, podprsenku jsem sundávala, kdy jsem chtěla. Sama jsem si přivodila potíže, které k tomu vedly,” říká Andrea, která si nezodpovědným přístupem způsobila kapsulaci prsou. Pár měsíců po operaci, kdy jí vložili implantáty pod sval, navíc brunetka otěhotněla, což celé věci nepomohlo.

My jsme se se sympatickou dýdžejkou potkali na jejím prvním focení od operace, kdy v ateliéru Filipa Matušinského vznikaly propagační snímky pro kliniku, kde podstoupila zákrok. „Jsem nervózní, protože jsem pouhé tři týdny od operace. Takto volně je mám podruhé. Poprvé to bylo včera na kontrole,” nechala se slyšet Andrea, která během focení pózovala v prádle. Nervozita byla zbytečná, neboť výsledek focení dopadl na jedničku.

Vzhledem k předchozím neblahým zkušenostem je Pomeje mnohem zodpovědnější pacientka. Poučila se z předchozích chyb. „Budu se starat o sebe, jak mám. Nebudu tahat nic těžkého a budu se soustředit na to, abych neotěhotněla,” culila se Andrea Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám