Hlavní obsah
Článek

DJka Andrea Pomeje (35) přiznala, že je to rok, co sdílí domácnost se současným přítelem, pokrývačem Petrem Plačkem. Jednoduché to ale není. A existuje hned několik důvodů, proč začala uvažovat o stěhování do jeho domovských Poděbrad.

"10. srpna budeme mít výročí, kdy jsme se potkali. Od té doby jsme spolu a Petr s námi začal bydlet v Praze. Kvůli práci dojíždí do Poděbrad a večer se vrací. Je to chudák, ale dává to. Teď ale uvažuju o tom, že bychom se do Poděbrad s Aničkou přestěhovaly," svěřila nám Pomeje.

"Petr je tedy z vesnice od Poděbrad, hodně tam jezdíme, Anička je tam ráda, takže ta možnost tady je. Neříkám hned, Aničce teď bude v září šest, ale do školy půjde až příští rok, abych jí trochu prodloužila dětství. A příjemnější to bude i pro mne, školní docházka už je povinnost. Takhle, když mám práci, můžu ji mít třeba u mamči a spoustu věcí si vyřešit, a se školou už to nepůjde. Naši také bydlí na vesnici, kde je to pro děti ideální," vrátila se k tématu, proč už nebydlet dál v Praze.

"Sama jsem vesnická holka a chtěla bych, aby i Anička měla jiné dětství, než je to pražské. Pražský život je skvělý do určité doby, než přijdou děti. Když se vám chce, vyrazíte ven, když dojde víno, dole je večerka. Ale pak si dítě nemá jít kam hrát, vesnice je vesnice," uzavřela Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám