Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď už si může konečně oddechnout. Andrea Pomeje (35) se konečně zbavila miliónových dluhů, které jí zanechal zesnulý manžel Jiří Pomeje (†54). Pro dýdžejku bylo obrovským motivem, aby finanční zátěž do budoucna nepostihla jejich společnou dceru Aničku (5,5).

Podle Andreiných slov proces probíhal standardně. „Protože po Jirkovi zůstaly velké dluhy, dědictví jsem se zřekla, tím to padlo na Aničku. Takže jsem se jako zákonný zástupce dědictví zřekla i za ni. Mělo to procházet soudem, ale protože částka byla tak rapidní, šlo to do likvidace,” popsala celý proces pro Super.cz Pomeje.

Vzhledem k vleklému řízení nemohla v minulosti hudebnice odcestoval do zahraničí. Zejména ji jednání blokovalo v odjezdu do Thajska, kde měla nasmlouvaná vystoupení. Nyní Andree spadl kámen ze srdce a může znovu cestovat. „Šlo o urychlení celého procesu, abych byla k dispozici,” vysvětlila Andrea Pomeje, proč nemohla cestovat. Teď už bude mít konečně klid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám