Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně se rodina Jiřího Pomeje (†54) chtěla rozloučit soukromým obřadem. Nicméně po domluvě s jeho nejbližším kamarádem a mecenášem Pavlem Páskem se rozhodli jinak. Pohřeb v Jiřího rodišti, v Českých Budějovicích, bude ve středu ve 13 hodin veřejný. Nikdo tedy nemůže zabránit vdově Andree Pomeje (35), aby i ona usedla ve smutečním sále.

Jak na ni bude reagovat Pomejeho rodina, jelikož není žádným tajemstvím, že s ní příliš nevycházela, zvláště po rozchodu s Jiřím, je v tuto chvíli ve hvězdách. S tchyní a švagrovou se Andrea viděla naposledy o Vánocích, kdy také napsala Pomejemu spolu s dcerou poslední vzkaz.

V nemocnici za ním nebyla. „Ano, chtěla jsem Jirku vidět, měla jsem pocit, že by byl rád, ale po konzultaci s blízkými jsme se shodli, že by ho to rozrušilo a to nechci,“ svěřila tehdy Super.cz. Aby ho navštívila dcerka, si sám nepřál. Nechtěl, aby ho Anička viděla v takovém zuboženém stavu.

Anička už o tatínkově smrti ví, nicméně na pohřeb ji Andrea brát nebude. Domnívá se, že pro pětiletou holčičku by to nebylo vhodné.  A i to, zda bude vhodné, jestli sebou vzít přítele Petra Plačka, posoudí ona sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám