Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemají společného nic kromě toho, že Jiří Pomeje (†54) byl prvním manželem jeho zesnulé manželky Ivety Bartošové (†48), která spáchala sebevraždu skokem pod vlak. Přesto se Josef Rychtář (65) pustil do vdovy po Jiřím Pomeje. DJku by podle něj neměli poustit ani na pohřeb jejího manžela. Na Andree Pomeje (35) nenechal v dopise redakci Expresu nit suchou.

Rychtáře se nikdo na jeho názor neptal, ostatně on sám byl po smrti své ženy obviňován z toho, že Iveta zemřela kvůli němu. Přesto měl potřebu se vyjádřit. A to opravdu na její adresu sprostě. Dokonce pozůstalým doporučil, že by neměli Andreu pustit na Pomejeho pohřeb a měli by si najmout ochranku, která by se o to postarala. Že Pomeje pil, byla podle Rychtáře chyba Andrey. Vyčetl jí i to, že si po rozchodu s manželem našla nového partnera a Pomeje tím trpěl. „Nevážím si jí. Měla s ním být do konce,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám