Hlavní obsah
Článek

Andrea Pomeje (35) ve čtvrtek ráno v emotivním prohlášení reagovala na ošklivá obvinění lidí, kteří jí vyčítají smrt manžela Jiřího Pomejeho (†54), s nímž se loni v dubnu rozešla.

„Dokážete si vůbec představit, jaké je to milovat člověka, který odmítá vaši pomoc? Jaké je to, když se s malým dítětem před ním musíte zamykat v pokoji a počkat, až vystřízliví?“ ptala se Andrea, která se snažila Jirkovi pomoct, ale nakonec od něj odešla, protože musela brát ohledy i na svou dceru Aničku.

„Vydržela jsem to až do dubna, vážila jsem 49 kg. Nemohla jíst a Anička se doma bála,“ dodala Andrea, které se ihned dostalo obrovské vlny podpory.

„Andreo, držte se. Vážím si vás, že jste se pokoušela a vydržela tak dlouho. Udělala jste, co jen bylo možné. Ale pomáhat přežít člověku, který nechápe, že je jenom na něm, zda bude žít či ne, není snadné,“ zněl jeden z mnoha komentářů. Našli se i tací, kteří měli podobné zkušenosti jako Andrea a podělili se s ní o své příběhy.

„Žít s někým, koho milujete a kdo se vám před očima ničí, je neskutečně těžké. Žila jsem s podobným typem člověka a dopadlo to špatně. Jirky je mi moc líto, měla jsem ho moc ráda, byl to určitě jinak hodný člověk s velkým srdcem,“ byla další slova podpory.

Našli se samozřejmě i tací, kteří Andreu nadále odsuzovali. Jednalo se ale jen o jednotlivce, kteří měli pocit, že měla Andrea za jakoukoliv cenu zůstat s manželem.

Možná ale zapomínají, že v době, kdy od něj odešla, už s rakovinou nebojoval, ale svým životním stylem svému zdraví rozhodně neprospíval. A byť se zákeřná choroba mohla kdykoliv vrátit, nemohla Andrea tušit, co se stane v listopadu, ale musela myslet nejen na sebe, ale především na jejich dceru Aničku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám