Hlavní obsah
Článek

Andrea Pomeje (35) se musí vyrovnávat s tím, že její stále ještě manžel Jiří Pomeje (†54) znovu bojuje s rakovinou. Pozastavila proto rozvod, aby Jirku nezatěžovala. Velkou oporu má ve svém příteli Petru Plačkovi, který to nedávno schytal na sociálních sítích za to, že šel do nemocnice s „rýmičkou“.

Urostlý svalovec se vůči útokům ohradil, a navíc dojemně vyjádřil podporu nemocnému Pomejemu.

„Nemocný jsem byl už šest dní a nelepšilo se to, spíš horšilo, proto jsem šel k doktorovi,“ vysvětlil Plaček důvod návštěvy pohotovosti s tím, že navíc od dětství trpí těžkým astmatem, a tak raději nechtěl nic podcenit.

„Dál se rozhodně nechci srovnávat s Jirkou, kterému se vrátila rakovina. Ani nevíte, jak moc mě to mrzí, a jak moc bych si přál, aby byl zdravý. Pořád je to tatínek Aničky,“ napsal Plaček, pro kterého je to velmi citlivé téma, protože mu rakovina vzala hodně blízkých.

I přesto se stal terčem nenávistných komentářů, což ho mrzí.

„Zároveň si myslím, že já za Jirkovu nemoc nemůžu a nechápu lidi, kde se v nich bere ta nenávist jen proto, že jsem si našel Andy. Byla to nádherná holka, která se rozvádí a já se do ní zamiloval, to je vše,“ dodal Plaček, který prý o návštěvě lékaře jen informoval své fanoušky na sociální síti, kteří jsou zvyklí, že často zveřejňuje fotky ze cvičení. Nedělal to tedy proto, aby ho někdo litoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám