Hlavní obsah
Článek

Rozpad manželství Jiřího (†54) a Andrey Pomeje (35) se dál vyostřuje. Bývalý herec a producent nyní žije v obavách, že jejich společnou dceru Aničku hodlá adoptovat Andrein současný partner Petr Plaček (35). Proto prý hodlá bránit rozvodu. Spekulace o možném osvojení dcery partnerem dýdžejka razantně odmítá.

„Je to absolutní nesmysl. Jirka si to vytvořil v hlavě, že to Péťa řekl během televizní reportáže. Můj partner řekl, že je strejda, a neplete se mně do výchovy. Na otázku redaktorky, jestli by si adoptoval Aničku v budoucnu, odpověděl, že udělá jen to, co si přeju já. Jirka si z toho vytvořil, že si ji chce Péťa adoptovat,” uvedla vše na pravou míru Andrea. „On si něco vytvoří něco v hlavě a nedá se mu to rozmluvit,” kroutí hlavou hudebnice, které je na svého stále ještě manžela velmi nazlobená. „Řeším za něj jeho problémy, místo toho, aby byl pokorný a byl ticho, říká takové nesmysly. On má v hlavě jen bludy a kope kolem sebe,” zlobí se Andrea.

Pomeje se nechal slyšet, že se nebude chtít nechat rozvést. Dýdžejka si z výhrůžek manžela nic nedělá. „Právníci mají zkušenosti i s takovými případy. Nejsme první ani poslední pár, který se rozvádí, kde jedna ze stran s rozvodem nesouhlasí. Myslím si, že všechno nakonec proběhne, jak má,” říká Andrea Pomeje, která se smiřuje s faktem, že k rozvodu s Jiřím dojde nejdříve na začátku příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám