Hlavní obsah
Článek

Z téhle fotky musí jejich fanoušci lapat po dechu. Dýdžejka Andrea Pomeje (35) po rozchodu s hercem Jiřím Pomejem (†54) prožívá pohádkové období. Zamilovaná je až po uši a bez svého testosteronového krasavce Petra Plačka neudělá takřka ani krok. Pár spolu vyrazil na romantický pobyt do Rajeckých Teplic na Slovensku a odvážné snímky na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Víte, že když je váš muž tak trochu gorila, vypadáte pak vedle něj hubeně? Jinak už se mnou zažil 4x PMS a pořád je tady,“ svěřila se Andrea k dráždivému snímku z koupelny, pravda, vyspravenému filtry. Její přítel, který si zakládá na postavě, předvedl své vymakané tělo, Andrea zase dokonalé křivky a podmanivý pohled.

Pod odvážnou fotkou se okamžitě začaly objevovat pochvalné zprávy. „Tak tohle jsou snad nejkrásnější lidé, pár z celého Instagramu. Andreo, jen kvetete,“ stálo v jednom z nich. Pomeje se nedávno pochlubila celou svou figurou v rouše Evině, tak uvidíme, zda opět neodhodí stud a nenafotí další snímky, tentokrát třeba v náručí svého svalnatého krasavce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám