Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny si Jiří Pomeje (†54) v médiích postěžoval na svůj těžký úděl člověka bez domova. Zmínil také, že nemůže vídat svou dceru Annu (5) tak často, jak by si sám představoval. Toto vyjádření rozohnilo jeho stále ještě manželku Andreu (35).

„Říkala jsem Jirkovi, že malou může vidět kdykoli bude chtít. Stačí dopředu zavolat, domluvit se a můžou se vidět. Byla jsem proti jen v momentě, kdy chtěl mít dceru u sebe přes noc o víkendu. Jelikož nebydlí sám, ale s dalším člověkem, a bydlení u něj není uzpůsobené pro dítě, tak jsem odmítla,” říká Andrea a jedním dechem dodává: „Nedivte se mi, mám o ni strach a rozhodně malou nechci vystavovat zbytečnému stresu."

Půvabná dýdžejka by byla naopak ráda, kdyby se dcera se svým otcem stýkala častěji. „Když budu vidět, že funguje a seká latinu, tak budu šťastná. Věřte mi, že bych sama byla moc ráda, kdyby fungoval a dceru občas pohlídal. Jsem na ni sama, když jedu hrát, tak Aničku hlídá moje maminka. Pomoc by se mi hodila,” vysvětluje Andrea Pomeje.

Bývalý herec, dabér a producent se brání rozvodu, dokonce není nijak snadné mu oficiální cestou doručit potřebné dokumenty, neboť má trvalé bydliště zapsané na úřadě. „Nechce se rozvést, dokud se nedohodneme na péči,” krčí rameny Andrea.

Andreu dopálilo, když si její manžel postěžoval, že žije jako bezdomovec. „Bezdomovec? Tím musí všechny ty chudáky na ulici pěkně naštvat. Jirka bydlí v 3+1, nemusí platit nájem ani elektřinu. V jeho věku by si klidně mohl zařídit nějaké bydlení," doplnila Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám