Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po problémech v rozpadajícím se manželství s hercem Jiřím Pomejem (†54) se jeho žena Andrea (35) rozhodla, že si udělá radost. Kvůli své práci dýdžejky potřebovala profesionální snímky a nutno říct, že z těchto fotek půjde jejím fanouškům hlava kolem.

„S Danem Zahrádkou jsem fotila už jednou sérii fotek pro moje promo. Fotky budou používány na plakáty k mým akcím,“ svěřila Pomeje, která se může chlubit nejen bujným dekoltem, ale také dokonalýma nohama, se kterýma by se rozhodně ve světě modelingu neztratila.

„Jako modelka si nepřipadám, vnímám to spíš jako nutnost. Ale s Danem je to vždycky fajn, spoléhám se na to, že focení bude rychlé s dobrým výsledkem,“ svěřila Super.cz Andrea, která na snímcích vypadá opravdu božsky. Jak nám také prozradila, přes týden si Pomeje užívá léto s dcerou Aničkou a o víkendech je v jednom kole.

„Teď mě v létě čekají festivaly. Objevím se už třeba v sobotu v Novém Jičíně na Open Airu. Potkat se můžeme třeba na Sázavafestu nebo na Wilsonské přehradě, kde hraju každý rok,“ řekla manželka Jiřího Pomeje.

Ta také pravidelně létala vystupovat do Thajska, to zatím ale kvůli rodinné situaci neplánuje. „Uvidíme příští rok, ráda bych se do Thajska vrátila. Tam mám dveře otevřené kdykoliv, ale nyní beru akce v Česku,“ dodala sexy Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám