Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Pomeje (35) dnes prolomila hradbu mlčení o soukromém životě s Jiřím Pomejem (†54) a poprvé potvrdila vážnou krizi vztahu. Krizi, ze které zřejmě už není úniku a sexy dýdžejka se připravuje na rozvod. Zatímco ona pečuje o jejich dceru Aničku, on se splín snaží zažehnat v hospodě. Paparazzi Pomejeho načapali, jak dnes tráví den nad skleničkou v oblíbené hospodě nedaleko svého bytu v pražské čtvrti Břevnov.

A to právě alkohol je hlavním důvodem, proč Andrea svého muže opustila. Rok mu byla oporou, když bojoval s rakovinou. Sama Super.cz přiznala už loni, že dál nemůže. Stála manželovi pevně po boku, ale on se alkoholu vzdát nedokázal. Navíc byl velmi úzkostlivý.

"Alkohol byl hlavní problém a od toho se odvíjí ostatní chování," řekla dnes Super.cz Andrea Pomeje důvod odchodu od manžela. "Mrzí mě to. Nedokážu ustát Jirkův přístup k životu a ke svému zdraví," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám