Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54) by měl už v pátek opustit Ústřední vojenskou nemocnici v Praze, kde se zotavuje po onkologické operaci, kdy mu byl odebrán hrtan. Přišel tak o hlasivky, ale nyní mu svitla naděje. Lékaři mu mohou voperovat umělé hlasivky.

"Je to v plánu. Mají to dělat v Motole v nemocnici. Ale už nebude mluvit jako předtím. Svůj hlas trvale ztratil. Přesto to má ale vytvářet přirozený hlas," řekla Super.cz manželka Jiřího Pomejeho Andrea. Kdy by k zákroku mohlo dojít, zatím netuší. "Podle hojení. Může to trvat několik měsíců," vysvětluje Pomeje.

Pomejeho by tento týden mohli už pustit z nemocnice domů. Komplikuje to ale chřipková epidemie. "Čekáme na vyjádření lékařů, ale vypadá to, že by mohl tento týden domů. Řešíme nyní chřipkovou epidemii, to by nebylo dobrý, kdyby něco chytnul v oslabení," dodala <!--<?teng frag celebrity_589?><?teng set url_name="andrea-pomeje"?><?teng set celebrity_name="Andrea Pomeje"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>-->.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám