Hlavní obsah
Článek

Než na něj a jeho rodinu plnou silou udeřila rakovina hrtanu, žil Jiří Pomeje (†54) jako neřízená střela. Nebál se dopřát si všechny požitky, ať už byly sebevíc nezdravé či přímo škodlivé. Jeho žena doufá, že mu nemoc otevře oči. A vyléčit ho má hlavně v Asii velmi uznávané božstvo!

„Věřím, že nemoc přijde do života s nějakým účelem. U Jirky jsem přesvědčená, že mu tenhle boj ukáže, že se taky musí začít starat sám o sebe, protože celý život se staral hlavně o druhé,“ řekla nám Jirkova manželka Andrea Pomeje (35).

Rakovina hrtanu se často označuje jako nemoc opilců a silných kuřáků. Pomeje si nikdy neodpíral skleničku něčeho dobrého a bez cigarety v ruce si ho snad ani nikdo nepamatuje.

„Jirka ale začal kouřit tak cca před devíti lety, do té doby jen sem tam doutník,“ naznačuje jeho žena, že se zlozvyk naučil v době, kdy byl s Ivetou Bartošovou.

Že by ale muž, který už je po operaci a čeká ho ozařování, boj se zákeřnou nemocí prohrál, si nepřipouští.

„Neznám zarputilejšího člověka,“ dodala.

Redakce Super.cz kontaktovala i nejbližšího kumpána Jiřího, který s ním sdílí všechny starosti a strasti už léta.

„Byl jsem u Buddhy, protože toho má Pomík rád, a tudíž Buddha má rád jeho, a dal jsem mu takové to čokoládové vajíčko s malým náklaďákem, co v tom byl, aby při něm stál. Takže podle mě všechno dobře dopadne!“ napsal nám z Thajska největší kamarád Jiřího, mecenáš Pavel Pásek. Ti dva na sebe nedají dopustit a Jiří Pomeje ví, že kdyby bylo nejhůř, Pásek ho podrží.

Reklama

Další články

Načítám