Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to jako kalamita! Po předvánočních kolapsech Lucie Bílé (57) a Hany Zagorové (†75), zpěvaček, které musely zrušit koncerty, o vystoupení přijdou i fanoušci jedné z nejhezčích tváří českého šoubyznysu. „Manželka nemůže pracovat, v nemocnici si ji nechají do neděle,“ řekl Super.cz její choť.

Řeč je o Andree Pomeje (35), manželce Jiřího Pomeje (†54). Ta není zpěvačka, ale stejně se její fanoušci marně těšili na vystoupení. Pracuje totiž jako dýdžejka.

Byli jsme na premiéře filmu Všechno nebo nic, od té doby všichni doma ležíme. Ale manželka to odnesla nejvíc. Ta chřipková epidemie se na ní bohužel pořádně podepsala. V pátek měla mít vystoupení v Ostravě a Olomouci, jenže ani injekce jí nezabraly a lékaři si ji nakonec nechají ve špitále minimálně do neděle. Má přes čtyřicet horečky a budou jí dávat kapačky,“ prozradil nám Jiří Pomeje.

„Pořadatelé jsou samozřejmě překvapení, ale přes veškerou snahu se nedalo nic dělat. Andrea mi řekla, že teď už moc dobře chápe Lucii Bílou, že když to kvůli zdraví nejde, musí se zrušit i práce,“ dodal Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám