Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo vydržel na afterpárty po filmu Jak se zbavit nevěsty dostatečně dlouho, mohl po Lence Vlasákové popřát i autorce filmové muziky Andree Pomeje (35). Slavila osmadvacetiny a její muž pro ni měl připravenou oslavu až na další den, nechtěli na mejdanu zůstat tak dlouho, takže Jiří Pomeje (†54) trochu improvizoval, s čímž jsme mu pomohli, jak uvidíte v našem videu.

Trochu jsme si zarýpali, zda v osmadvaceti Andrea nepřehodnotila to, že když se seznámila se svým mužem, nebyla příliš mladá a je si i doposud jista tím, že zvolila dobře. "Já si dokonce myslím, že díky němu budu mít dlouhý život. Že jsem si všechno zažilo hrozně brzo," mínila Andrea. "On mě překvapuje každý den. Dokonce se bojím toho, když ráno vstane a zase s něčím přijde," svěřila nám.

"Přála bych si mít jeden nudný den. Abych ráno vstala, můj muž taky, nemluvil by, nezačal by mi diktovat, jak ten den bude vypadat. Takže bych chtěla vstát a vůbec nevědět, jak můj den bude vypadat. Jinak mám všechno," nedokázala si vzpomenout, jaký dárek by si přála.

A co taková vila s bazénem místo bytu? "Chtěla bych spíš vilu s mořem," smála se. To by ale musela jako DJka ještě o hodně víc vydělávat, anebo by do práce musel šlápnout Jirka. "Já vlastně nechci, aby Jirka něco dělal. Pro naši lepší budoucnost. Ne to byl vtip, teď jsem ho shodila. Samozřejmě má svoji práci, je v ní dobrej. Myslím, že je jeden z nejlepších producentů, jací v Česku byli, i když je nazývaný zkrachovalým. Ale to už je dávno pryč a teď už to nedává na odiv, nechlubí se a dělá to potichu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám