Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (35) je opravdu kočka, a když se stála fronta na ženské přednosti, byla jednou z prvních na řadě! Manželka herce Jiřího Pomeje (†54) se na kosmetické proceduře vysvlékla a nechala nás nahlédnout tam, kam normálně může beztrestně zírat jen její choť!

„Nechala jsem si hloubkově vyčistit pleť, stejnou techniku použila i na dekolt. Jsem za to hrozně ráda, mám poslední dobou neuvěřitelně moc hraní, navíc se připravuju na zahraniční vystupování, takže nemám čas se o sebe starat. Hodilo se mi, že si mě vzal někdo jiný do péče,“ prozradila Super.cz Pomeje.

Ta odlétá do Thajska prvního února i s Jirkou, dceru ale nechají doma. „Bylo by to ode mě sobecké brát ji s sebou, neměla bych tam na ni vůbec čas. Asi zešílím steskem, ale musíme to dát. Podle mě by už jen těch čtyřiadvacet hodin letu zvládala těžko, navíc by ji musel hlídat na hotelech Jirka a já bych na akce chodila sama, což by nebyl asi úplně bezpečný způsob. U babičky na vesnici to miluje, bude jí tam líp, než kdyby byla s námi, a ty tři týdny nějak přežijeme,“ dodala Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám