Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Jiřího Pomeje (†54) Andrea (35) se kromě péče o dceru Aničku naplno věnuje i jednomu svému velkému koníčku - působí jako dýdžejka. Za mixážním pultíkem už se objevila na několika menších akcích, ale teprve minulý pátek vystoupila vůbec poprvé pod svým jménem na velké akci v klubu Mecca.

Andrea přiznala, že byla velmi nervózní, protože před tolika lidmi ještě nikdy nehrála.

„Strašně moc jsem se těšila, ale zároveň jsem měla z vystoupení velké nervy a stres, aby všechno dobře dopadlo,“ svěřila Super.cz Andrea, která nakonec sklidila velké ovace.

„Nakonec bylo úplně narváno a myslím, že byli všichni spokojení a akce se povedla,“ dodala sympatická brunetka, která se tak nemusí bát o další nabídky.

Zvláště, když za dýdžejský pultík nakráčela v odvážném tílku s hlubokým výstřihem, ve kterém se vyjímaly její bujné vnady.

„Nebylo to nic prvoplánově vyzývavého, oblékla jsem si normální maskáčové kalhoty, kecky a tílko, když se ale skláním nad mixážním pultem, tak je hned všechno víc vidět,“ smála se Andrea, jejíž vnady nenechaly v klidu jediného muže v sále. První velké vystoupení své manželky si nenechal ujít ani samotný Jiří Pomeje, který si svou krásnou dýdžejku samozřejmě střežil jako oko v hlavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám