Hlavní obsah
Článek

Tady končí hranice legrace! Manželka Jiřího Pomeje (†54) Andrea pořádně zvedla mandle českým amatérským dýdžejům. Rok se věnuje tomuhle koníčku, a když se o tom dozvěděli její „kolegové“ v médiích, málem jim praskly cévky v hlavách. Andrea Pomeje (35) čelí hodně husté kritice už několik měsíců, ale teď přetekl pohár trpělivosti. Na sociální síti se totiž mladíci začali domlouvat na tom, že ji ubodají!

„Někde o mně vyšlo, že jsem jako dýdžejka za jeden večer v kasinu měla několik desítek tisíc korun. Čeští dýdžejové jsou strašně špatně placení, to i uklízečka, která ráno v klubu uklízí, má možná víc, takže je to zvedlo ze židle. Kritiku jsem snášela špatně, protože mně fakt nejde o peníze, je to můj koníček a dělala bych to snad i zadarmo. Vydělávám si opravdu jinak. Ale rozhodla jsem se na to nereagovat. Až doteď. Vyhrožovat si nenechám!“ řekla rázně Super.cz Andrea.

„Dám jí dvacet tisíc, když jí budu moct pobodat,“ rozpoutal neuvěřitelnou debatu na sociální síti jakýsi Dano K. a jeho kamarádi se přidali a začali teorii rozvíjet s tím, že když si každý z nich do Andrey bodne jen jednou, nepůjde o trestný čin, ale o referendum. „Bodat, bodat, bodat!“ dodal další.

Pomeje bere celou věc vážně. „Tady končí legrace. Samozřejmě může jít o zvrácenou legraci, ale kolikrát už se stalo, že někdo své plány na internetu avizoval předem a pak své hrozby splnil. Příští pátek hraju v jednom velkém klubu, přijde tam spousta dýdžejů, aby mi mohli dát hlasitě najevo, jak mě nesnášejí, a kdo ví, jestli se nějaký sedmnáctiletý kluk před nimi nebude chtít vytáhnout a nějak mi skutečně neublíží. Pak mi bude na nic, až bude brečet, že to takhle nechtěl,“ vysvětluje svůj postoj manželka Jiřího Pomeje.

Výhrůžky jsou tak vážné, že by se jimi mohla už zabývat i policie. „Věc řešíme tak, jak se řešit má. Víc vám neřeknu,“ mlží v tomhle ohledu Andrea Pomeje.

Ta má prý k dýdžejingu velký respekt a diví se, proč do toho někdo zatahuje negaci. „Proč se raději všichni nebaví a řeší mě? Hrála jsem už mnohokrát, jen o tom málokdo věděl, nechlubila jsem se tím. Mám kolem sebe kamarády, špičkové profíky, kteří mě naučili víc, než se jiní naučí za deset let, a kdybych byla špatná, tak mě hrát nepustí. Nejvíc mě mrzí, že mě ostatní soudí, aniž by mě slyšeli hrát. Ale to se zlomí. Na té chystané párty budou kamery, aby všichni viděli, že opravdu nehraju na playback, jak o mně lžou. To bych si nikdy nedovolila,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám