Hlavní obsah
Článek

Jednou z osobností, které vedle Nikol Švantnerové a Kateřiny Votavové rozdávaly rady na kurzu modelek v Písku, byla i Andrea Kerestešová (39). O své zkušenosti se hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě i dalších podělila v rámci besedy s mladičkými modelkami.

Kerestešová totiž není pouze herečka a fotografka, ale svou kariéru začínala v Čechách právě jako modelka, a až díky úspěchům v modelingu se stala respektovanou herečkou. „I já jsem začínala jako modelka a pak přišla první reklama a najednou film a dnes mě herectví celkem slušně živí a mohu se tak věnovat své největší vášni, kterou je focení,“ řekla Andrea.

Co radila Kerestešová začínajícím modelkám? „Nesnažte se nikoho napodobovat a buďte samy sebou. Věřte si, protože pokud nevěříte sobě, nemůžou vám to věřit ani ostatní,“ řekla herečka v rámci besedy a dále uvedla: „Dav v dnešní době už nefrčí.”

Právě díky modelingu se Kerestešová naučila bojovat s trémou. Přestože kráska udělala velké pokroky, v boji s nervozitou zcela nezvítězila. Tréma ji prý nakonec připravila o práci v Divadle Palace, kde hrála v představení Manželský poker. „Během mého jazykového pobytu v San Diegu jsem měla hodně času nad vším přemýšlet a rozhodla jsem se, že nebudu dělat věci, které mi nějak ubližují,” mínila Andrea, která díky častým zájezdům přicházela o volný čas. „Dlouho jsem si budovala svůj byt, můj domov. Díky práci jsem ho ani nemohla využívat,” krčila rameny Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám