Hlavní obsah
Článek

Je vášnivou cestovatelkou a na kontě už má spoustu exotických destinací. A také plno zážitků. Na Filipínách ji málem unesli, v Africe se pět dní nemyla, v Indii cestovala na kapotě autobusu, v Číně zase jedla polévku z lidské placenty. Letos v létě ale herečka a fotografka Andrea Kerestešová (39) kufry na daleké cesty balit nebude.

„Je pravda, že jsem ještě nedávno plánovala cestu do Mongolska. Toužila jsem vidět, jak domorodci chytají za pomoci orlů lišky,” popsala své plány Andrea, která je ale změnila: „Nakonec jsem si řekla, že budu raději doma, že toužím hlavně po klidu.”

Neznamená to ale, že by současná hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě nevystrčila nos ze svého vinohradského bytu. Se svým partnerem, hudebníkem Mikolášem Růžičkou, navštívila svou domovinu. „Odjeli jsme na východní Slovensko a strávili pár dní s mými rodiči. Tam je taky spousta krásných míst,” uvedla Kerestešová, se kterou jsme si povídali na kurzu modelek v Písku, kde se bývalá fotomodelka zhostila úlohy poradkyně.

Andreu v létě čekají mimo jiné i příjemné pracovní povinnosti. Kráska se chystá dokončit kalendář pro rok 2017, výtěžek z prodeje poputuje na podporu Národního sdružení PKU a jiných dědičných metabolických poruch. „Budu fotit děti, které daným onemocněním trpí," konkretizuje Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám