Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokonale nalíčené je známe z focení i večírků. Jak ale vypadají české hvězdy, když jim přistane na obličeji šlehačkový dort, a ne jen jeden? Hvězdy filmu Jak se zbavit nevěsty David Matásek, Lenka Vlasáková, Andrea Kerestešová (39) nebo Jana Stryková si "užily" opravdovou dortovou bitvu během natáčení.

Všichni schytali několik šlehačkových dortů do obličeje a zároveň některého z kolegů trefili. Pořádnou práci měl vizážista i stylista, scéna pod vedením režiséra Tomáše Svobody se několikrát opakovala. Líčení, převlékání, dortová bitva a zase znovu...

"Během této scény se spotřebovalo 100 dortů, točilo se celou noc v cukrárně v centru Prahy. Náročnou práci měl také vizážista a kostýmní výtvarník. Zatímco vizážista Sasha Isar za noc mnohokrát upravoval make-up, kostýmní výtvarník Martin Gruntorád musel mít pět náhradních stejných kostýmů," prozradil producent filmu Marcel Bystroň.

Podívejte se, jak vypadá největší dortová bitva v historii filmu. Takhle vypadají české hvězdy s rozpláclým dortem na obličeji.

Reklama

Další články

Načítám