Hlavní obsah
Článek

Herečka Andrea Růžičková (39), za svobodna Kerestešová, se vrací na televizní obrazovky. Po Ordinaci v růžové zahradě opět ztvární lékařku, a to v sérii Chlap, kterou bude uvádět TV Nova. "Mám pocit, že je to těžší než v Ordinaci, máme i víc lékařských termínů, a to mi dělá strašný problém," řekla Super.cz.

Zažertovali jsme, že ji omlouvá "mléko na mozku". "To je pravda, pořád tam ještě je. Mladšího syna pořád ještě kojím. Jsou mu dva roky, a i podle norem WHO je to v pořádku," míní herečka, jejíž syn Jáchym se narodil 31. prosince 2019. Starší Tobiáš oslaví v srpnu páté narozeniny.

Návrat k natáčení byl se dvěma malými syny náročný. "Občas jsou to těžké chvíle. Nemám žádnou chůvu, občas nám pomáhá manželova maminka, ale hlavně mám skvělého muže, který mi pomáhá a je pořád ten sloup, o který se můžu opřít," pěla ódy na výtvarníka a hudebníka Mikoláše Růžičku.

Kromě herectví a mateřské role se Andrea věnuje sociálním sítím a také začala spolunavrhovat oblečení, o čemž nám vyprávěla i v našem videu. A jak můžete vidět, vypadá skvěle, i když pro to prý nic nedělá.

Reklama

Další články

Načítám