Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Vyprávěj Andrea Kerestešová (39) má po víc jak ročním půstu opět chlapa. Ten, kdo předpokládal, že se nejkrásnější česká herečka nechá zlákat svody nějakého bohatého podnikatele, tak se šeredně plete. Kráska totiž už několik měsíců randí s mladým asistentem režie Jakubem Strangmüllerem (25).

S talentovaným filmařem, který mimo jiné pracoval na snímcích Lidice, Sněženky a machři po 25 letech, nebo seriálu Borgiové, se kráska dala dohromady během natáčení retro seriálu Vyprávěj. „V poslední době věnuju veškerý svůj čas natáčení nových dílů Vyprávěj a tak jsem vtipkovala, že pokud najdu partnera, tak bude určitě ze štábu. Ono to nakonec tak dopadlo a jsem za to ráda,“ říká. „Chodíme spolu už dlouho. Déle, než si ostatní myslí,“ smála se Andrea, když jsme se dotazovali na její nový objev.

Herečka svůj vztah s asistentem režie ale nechtěla ventilovat do světa. Kápla božskou až ve chvíli, kdy vztah dvou mladých lidí naprášil zdroj z České televize. „To, co prožívám ve svém soukromém životě, je jen moje a nenechám si to vzít. Ráda bych, aby ostatní respektovali mé soukromí,“ prosí Andrea. Loni v březnu ukončila herečka vztah s bývalým partnerem modelky Markéty Divišové. Janem Leitnerem (40). V době studií na Trnavské univerzitě žila řadu let s jistým vlivným slovenským podnikatelem. Co se týče vztahů, je Andrea běžcem na dlouhé tratě. Dá se tedy předpokládat, že vztah s Jakubem bude mít velmi dlouhého trvání.

Reklama

Další články

Načítám