Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě 2, herečka Andrea Růžičková (39), se podobně jako spisovatelka Radka Třeštíková (42) rozhodla přestěhovat z bytu do rodinného domečku.

„Toto je místo. Naše nové místo na život, které má starou duši, možná už i trochu vyhaslou. Zapomenutou v čase. Ten dům jsme začali opravovat a chceme mu vrátit život, světlo, dětský smích a vůni čerstvě upečeného jahodového koláče,“ svěřila se dvojnásobná maminka na sociálních sítích pod fotkou, kterou pořídila na své budoucí zahradě.

Domku se nemůže dočkat, v současné chvíli žije s rodinou v pražském bytě, kde si čerstvého vzduchu užijí maximálně na zahrádce vnitrobloku, která je sdílená.

„Zima pomalu končí, a tak budeme častěji směřovat tam. Tam, kde můžeme dýchat. Tam, kde se můžeme hrabat v hlíně. Tam, kde můžeme sázet stromy. Tak nám Bůh pomáhej,“ píše o svém novém domově natěšená herečka.

Stěhování z Prahy na venkov ale nebude jen tak. Jak Andrea fanouškům přiznala, čeká ji s manželem Mikolášem ještě dlouhá cesta a spousta práce, než své vytoužené bydlení dotáhnou do zdárného konce.

Reklama

Další články

Načítám