Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka Andrea Kerestešová (39) se stala hostem kulinářského pořadu Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny Kluci v akci, který se tentokráte natáčel v malebné jihomoravské vísce Jaroslavice. V kuchyni penzionu Podzámčí to šlo Andree náramně od ruky. Společně s Filipem Sajlerem Andrea vařila Holúbky, krajový pokrm z východního Slovenska, odkud pochází. Komu vaří krásná Andrea nejčastěji? „Protože žiju sama, tak mě nebaví vařit si pro sebe. Ráda vařím s kamarádkami, když přijdou za mnou domů na návštěvu,“ prozradila.

Známý kuchtík si kulinářské dovednosti půvabné Andrey nemůže vynachválit. „Příjemně mě překvapila, trošku jsem ji podcenil. Nečekal jsem, že jí to tak půjde. Pokrm, který vařila znám. Vařili jsme ho v Rumunsku, tam se to vaří často. Všude to ale chutná trochu jinak. Verze Andrey byla povedená, to musím uznat. Myslel jsem, že to budu vařit já a ona mi jen bude radit, ale chopila se toho sama. Povedlo se jí to,“ chválí herečku kuchtík.

Po vaření se Andrea s Filipem přesunuli do sklípku. Na oba čekala ochutnávka vína i s odborným výkladem. „Sranda byla nejen při vaření, ale i ve sklípku při povídání o víně. Moc nás to bavilo a užili jsme si to,“ pochvaluje si pracovní výlet Filip.

Jestli chcete vidět, jak se dovede půvabná Andrea otáčet v kuchyni, sledujte dnes Kluky v akci od 17.00 na ČT1.

Reklama

Další články

Načítám