Hlavní obsah
Článek

Český šoubyznys zaskočila nečekaná zpráva o smrti kartářky Jany Skálové (†69). Vědma z televizních obrazovek FTV Prima nebo TV Relax, kde měla svou noční show, byla známá řadou předpovědí, které se opravdu vyplnily. Spolupracovala také s řadou celebrit.

Číst budoucnost z karet ji učila herečka Helena Růžičková (†67), zpěvačce Monice Absolonové (47) předpověděla těhotenství, Ivetě Bartošové (†48) zase to, že se nedožije padesátky. Velkou kamarádku v ní měla i muzikálová zpěvačka Magda Malá (56).

„S Janičkou jsme se znaly dlouho. Nejen, že mi vykládala karty, ale chodila ráda i na moje koncerty. Byl to pro mě šok, nedávno ještě byla v televizi,“ svěřila zpěvačka s tím, že vědma podlehla o víkendu zákeřné nemoci.

„Bohužel onemocněla, měla rakovinu. Najednou se její zdravotní stav zhoršil, člověk s touhle nemocí prostě nikdy neví, je mi to moc líto,“ řekla zpěvačka, která se na poslední rozloučení se známou kartářkou, které proběhne v pátek 18. května v krematoriu v pražských Strašnicích, nechystá.

„Na pohřeb nepůjdu, po smrti mojí sestry je pro mě každý odchod blízkého člověka těžký a mám z toho úzkosti. Rozloučím se s ní sama, doma jí zapálím svíčku, ale na pohřeb prostě nemůžu, to by mě zabilo,“ řekla Super.cz Magda.

Smrt v rodině prožila zpěvačka už jako malá holka. Tehdy jí zemřel tatínek, v sedmadvaceti letech pochovala maminku, která zemřela na rakovinu. Poté přišla o sestru, která zemřela během banálního zákroku, a v roce 2014 se musela vyrovnat s nečekanou smrtí svého staršího bratra.

Reklama

Další články

Načítám