Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Andrea Kerestešová (39) je v jádru stydlivka a v soukromí ji uvidíme většinou ve sportovně laděném stylu. Výstřihy rozhodně nejsou její doménou. Kvůli charitativnímu projektu mladých umělců se ale nechala přemluvit a připojila se k modelkám Elišce Bučkové (34) a Veronice Stupkové. Podívejte se, co z toho vzniklo.

Herečka a modelky se nejprve nechaly jednotlivě nafotit v sexy pózách v šatech návrhářky Jany Jandové a následně se jejich snímky daly dohromady a počítačově upravily na uměleckou grafiku. "Šlo u umělecký projekt Invekto, což je spojení ženské krásy a broušených drahokamů. Výtěžek půjde na občanské sdružení Haima a pro děti s hematologickými a onkologickými onemocněními," řekl Super.cz fotograf Josef Polášek. Fotky budou vystaveny ve virtuální galerii Help.

Andrea si našla čas na focení díky tomu, že se momentálně věnuje pouze natáčení seriálu Vyprávěj. "Měla jsem nabídku i na seriál na Slovensku, ale necítila jsem se na věčné dojíždění. Chci mít nějaký čas i pro sebe," vysvětlila Super.cz představitelka Evy Dvořákové z úspěšného projektu České televize.

Reklama

Další články

Načítám