Hlavní obsah
Článek

Populární se Andrea Růžičková (39) stala díky roli Evy Dvořákové v retro seriálu Vyprávěj, poslední velkou úlohu dostala v Ordinaci v růžové zahradě. Z nováckého seriálu se ale její postava doktorky Mariky Lukáčové na čas vytratila, neboť herečka otěhotněla a v půli srpna porodila syna Tobiáše.

Fanoušci seriálu se samozřejmě zajímají o to, kdy se kráska vrátí. Andrea ale na tuto otázku nezná přesnou odpověď. „Řešíme to s televizí a zatím to vypadá na návrat na příští rok. Asi bych to reálně viděla na jaro.

Hereččinou podmínkou je, aby jí její dva nejbližší muži byli nablízku. „Mikoláš i Tobiáš budou jezdit na natáčení se mnou. Začátky natáčení budou muset být pro nás přizpůsobené, abych se i já cítila dobře. Jenom tak jsem totiž schopná podat před kamerou dobrý výkon. Cítím svou laktaci, která mi neumožňuje naučit se dvě stránky textu. Zároveň si uvědomuju, že to ta příroda nastavila tak, že je to potřeba. Na produkci mléka je dobré, když člověk moc nepřemýšlí,” říká sympatická brunetka, která se vždy řídila svou intuicí a ani v roli maminky tomu není jinak.

Reklama

Další články

Načítám