Hlavní obsah
Článek

Není to ještě ani měsíc, co Andrea Růžičková (39) přivedla na svět své první dítě, syna Tobiáše, a už se pomalu pouští do práce. My jsme se s ní setkali u příležitosti představení projektu Čistá voda dětem, jehož cílem je poskytnout pitnou vodu v oblastech, kde je jí nejvíc potřeba. Andree nebyly tyto problémy nikdy lhostejné a v momentu, kdy se stala maminkou, pro ni mají ještě větší význam.

Herečky, známé ze seriálů Vyprávěj, Ordinace v růžové zahradě nebo Cesty domů, jsme se mimo jiné zeptali na synovo jméno. „Tobiáše jsem si vybojovala já. Bylo pro nás důležité, aby náš syn měl ve slovenštině a češtině stejný tvar jména. Aby bylo to jméno mezinárodní, což bez diakritiky je. A samozřejmě pro nás byl důležitý význam jména. Tobiáš znamená ’Bůh je dobrotivý’, to se mi moc líbilo,” vysvětluje Andrea.

V posledních dnech je toho na Andreu hodně. Je proto ráda, že ve svém partnerovi Mikoláši Růžičkovi má velkou oporu. „Jediné, co nedělá, tak nekojí, což je mi strašně líto, jinak zvládá úplně všechno,” říká Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám