Hlavní obsah
Článek

Ze začátku těhotenství se snažila skrývat klenoucí se bříško pod vrstvy látek, nyní už by ale Andrea Růžičková (39) nikoho nepřesvědčila, že není těhotná.

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě je ale ráda, že na ní je požehnaný stav vidět. „Aspoň nemusím nikomu nic vysvětlovat, je to jasné na první pohled,” smála se herečka, která ze svého stavu těží klasické výhody. „Například v tramvaji mě pouští okamžitě sednout. Během pěti sekund mi někdo nabídne místo. Je hezké, že jsou mezi námi stále ohleduplní lidé.”

Herečka, která svého prvního potomka přivede na svět v létě, si paradoxně nejvíc užívá aktuální období pokročilého stádia těhotenství. „Teď je mi nejlépe,” říká sympatická brunetka. Andrea s manželem Mikolášem Růžičkou si nechali prozradit pohlaví dítěte, ale ostatním to neprozradí. „Ptali jsem se pana doktora, ale jisté to bude, až jak se to narodí,” směje se herečka.

S Růžičkovou jsme si povídali na vernisáži její putovní výstavy fotografií, které pořídila během svého vánočního pobytu v jižní Tanzanii, kde s manželem pomáhali organizaci Bez mámy, která spravuje centrum pro sirotky v Mahagu. Výtěžek z prodeje fotek poputuje právě na konto této organizace.

Reklama

Další články

Načítám