Hlavní obsah
Článek

Co se týče sňatků českých celebrit, byl rok 2016 velmi bohatý. Pro vstup do manželství si jej zvolilo mnoho známých párů, dost z nich navíc po dlouholetém vztahu, kdy už to vypadalo, že úřední stvrzení nepotřebují a život na psí knížku jim zcela vyhovuje. Komu konkrétně tedy letos zněly svatební zvony?

Po letech společného soužití do toho první říjnový den v luxusním resortu v Turecku na pobřeží Egejského moře praštili Tereza Maxová (52) a Burak Oymen, kteří vychovávají dvě společné děti - Mínu a Aidena - i Terezina syna Tobiase z prvního manželství. Život na psí knížku letos po 11 letech skončil také Marii Rottrové (82) a jejímu o 15 roků mladšímu partnerovi Milanu Říhovi, manžely jsou od léta. Také ředitel divadla Ungelt Milan Hein řekl v srpnu ve svých sedmdesáti ano partnerovi, s nímž tvoří pár již devět let.

Nejodvážnější nevěstou roku 2016 byla jistě Míša Doubravová (32), nyní již Tomešová, která se vdávala v částečně průhledných šatech. Netypické ‚svatebky‘ zvolila pro svůj den D také herečka Andrea Kerestešová (39), nyní Růžičková, jež oblékla modrobílý model.

Co se veselek týče, žně letos byly v moderátorské branži. Vdaly se Gabriela Kratochvílová (Lašková), Jana Marečková, Tereza Juščíková, Hana Mašlíková (Reinders), Tereza Jemelíková, ženichy byli Honza Musil i Jan Smetana.

Svatební zvony letos zněly také Aleši Brichtovi, Taťáně Kuchařové (Gregor) a Ondřeji Gregorovi, zpěvačce Janě Rychterové, herečce Vlastině Svátkové i bývalé modelce Haně Chymčákové a hokejistovi Jiřímu Hudlerovi.

Reklama

Další články

Načítám