Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Andrea Růžičková, (39) dříve Kerestešová, je vdaná ještě poměrně krátce, a tak není divu, že se láskou ke svému muži stále zajíká. Její fešný manžel Mikoláš Růžička ji doprovodil i na charitativní akci. Mrkněte, jak to na ní Andree slušelo.

Blíží se Vánoce, a tak nelze opomenout, jak vlastně začala kariéra dnes již paní Růžičkové. Bylo to kdysi v reklamě jednoho mobilního operátora, kdy divákům utírala obrazovku jakoby zevnitř. Pak přišli Rafťáci, následoval seriál Vyprávěj a od té doby je z ní hvězda.

A jak bude trávit letošní svátky klidu a míru? „To vlastně ještě nevím. Mám teď období, kdy se učím vnímat, co je teď a tady. Takže na Vánoce můžu být klidně na druhém konci světa, ačkoli teď o tom ještě nemám ani tušení. Určitě to ale nebude nějaká Dubaj, tento typ destinací není můj styl," prozradila Andrea. Že je ale stráví s manželem, to je jisté. „Rozhodně by se to slušelo,“ prozradila s úsměvem.

Když se jí ale zeptáte, jestli plánuje rodinu, otázku odbude. „Nedělám věci proto, že se ode mě očekávají. Věřím, že potomek si k nám najde cestu v ten správný čas,“ míní Andrea, která byla jednou z hvězd akce Strom splněných přání v obchoďáku v pražských Štěrboholech. Každý tam může splnit přání dětem z několika dětských domovů.

Reklama

Další články

Načítám