Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Kerestešová (39) není pouze herečkou, i když ji většina populace zná hlavně díky seriálům Vyprávěj, Cesty domů nebo Ordinace v růžové zahradě. Kráska si zamilovala cestování, ale i focení a obě tyto vášně často propojuje. Považuje to za introvertní svět, ve kterém tvoří a zároveň relaxuje.

„My lidi jsme bytosti tvořivé a je fajn, když si každý najde nějakou činnost. Zároveň je fotografování obrovská svoboda, jelikož jako herečka musím plnit pokyny režiséra. Foťák a objekt si naopak mohu režírovat sama,“ přiznala Kerestešová, která již v minulosti uspořádala dvě výstavy.

Fotografie tiskla na velký formát a nechala zapracovat do starožitných rámů. „Velmi mě těší, že většina z nich má již místo u lidí, u kterých vím, že si mých fotografií váží,“ řekla herečka, která je prý velmi ráda tvořivá. Aby také ne, když vystudovala pedagogiku, obor tvořivá dramatika. Tu by pak také raději využila v soukromí než jako obživu.

„Určitě moc ráda využiji, co jsem se ve škole naučila. Děti s přítelem chceme, ale ještě je čas. Pokud bych nedělala práci, kterou dělám, určitě bych se tím živila. Práce s dětmi je krásná, ony jsou čisté a často sem přicházejí proto, aby učily nás dospělé,“ míní herečka, která spíš než sobě ráda plní sny svému okolí.

Aktuálně se propojila s projektem TenTaTo, kdy jako modelka pózovala s mazlícím panákem. „Je to moc hezká akce. Jde o rodinný festival na Císařské louce, kde se budou 19. června dražit fotografie a výtěžek pak poputuje pro nemocného Honzíka, který trpí nevyléčitelnou nemocí, spinální svalovou atrofií. Díky tomu si především uvědomuji, že přivést na svět zdravé dítě je opravdu zázrak,“ přiznala Andrea, která si jednoho panáka prý pořídila i domů. Prý aby jí nebylo smutno, když je doma sama.

Reklama

Další články

Načítám